Top 5 anti-verouderings tips voor mannen

Niemand wil ouder worden. De meeste mannen zien er helaas veel ouder uit dan ze zijn, omdat ze in tegenstelling tot vrouwen niet voor hun huid zorgen of iets doen om het verouderingsproces te vertragen. Zo ontstaan er onnodig vaak rimpels, doffe ogen en een niet-energiek uitziend gezicht. Gelukkig is er hoop. Een paar eenvoudige stappen kunnen ervoor zorgen dat je huid er in een mum van tijd steviger en fitter uitziet. Lees verder voor de beste anti-verouderings tips voor mannen.

1. Leg een basis
Volg een vaste routine en houd je er dagelijks aan. Door je gezicht te wassen met een zeep voor mannen en te hydrateren met een gezichtscrème voor mannen ’s morgens en ’s avonds, wordt de zuiverheid van je huid flink verbeterd. Lijnen zullen verminderen en zo wordt een energieker uiterlijk gecreëerd. Voordat u met uw dagelijkse routine begint, moet u uw huidtype bepalen zodat u een geschikte gezichtsreiniging voor uw huid kunt kopen.

2. Investeer in een nachtelijke anti-verouderings crème voor mannen
De beste anti-verouderings crème voor mannen moet niet alleen een behoorlijke hoeveelheid natuurlijke anti-aging ingrediënten bevatten, zoals Aloë, Hyaluronzuur, DMAE en groene thee, maar moet ook licht en helder zijn, zodat je niet ziet dat je iets op je huid hebt. Door de anti-verouderingscrème ‘s nachts te gebruiken, kan een voedende crème worden verwerkt in het natuurlijke nachtelijke herstelproces van uw lichaam om veroudering te helpen vertragen en huidcellen op te ruimen.

Wilt u nog betere resultaten? Denk dan eens aan een peeling van de huid. Een peeling laser-, en/of microdermabrasie behandeling in combinatie met de juiste huidverzorging maakt de huid egaler en gezonder. Dat leidt tot minder rimpels en fijne lijntjes. Het voorkomt ook toekomstige verschijnselen van ouder worden.

3. Koop een oogcrème voor mannen
De huid rond de ogen is het eerste gebied op het gezicht van een man dat gevoelig is voor veroudering. Het is ook het eerste deel van je gezicht dat mensen opmerken, dus je wilt niet dat het er dof of rimpelig uitziet. Oogcrème kan ’s nachts of ’s ochtends worden gebruikt. ’s Nachts helpt het om de huid rond de ogen te verstevigen, zodat als je wakker wordt je er gelijk frisser uitziet. Als je het ’s morgens gebruikt, kunt je donkere kringen onmiddellijk verminderen en er veel energieker uitzien dan je misschien denkt. Een oogcrème voor mannen moet vederlicht zijn en niet zichtbaar zijn voor iemand anders. De beste oogcrèmes voor mannen bevatten ook cafeïne, dat de bloedstroom rond de ogen stimuleert en de donkerte en wallen vermindert.

Vragen mensen regelmatig of je boos of vermoeid bent vanwege een bozige of vermoeide blik? Overweeg dan een ooglidcorrectie bij Van den Broecke kliniek.

4. Vermijd de zon
Het maakt niet uit hoeveel beschermende zonnebrandcrème je op hebt gesmeerd, de zon zal je vinden en je huid beschadigen. Niet omdat de crème niet werkt, maar omdat bijna niemand het elke 30 minuten opnieuw aanbrengt zoals aangegeven. Als je je in de zon bevindt, is het noodzakelijk dat je elke 30 minuten opnieuw een zonnefilter aanbrengt. Als je begint te verbranden, is het namelijk al te laat, je huid is dan al blijvend beschadigd.

5. Slaap, beweeg en eet gezond voedsel
Ik weet het, we klinken als je oude tante, maar niets veroudert iemand sneller dan een levensstijl met weinig slaap, geen lichaamsbeweging en verkeerde voedselkeuzes. Hoe we eruit zien is vaak een weerspiegeling van hoe we voor onszelf zorgen. De wetenschap heeft keer op keer bewezen dat een ongezonde levensstijl schade kan toebrengen aan ons verouderende systeem. Dus bedenk de volgende keer dat je uit bent tot 3 uur ’s ochtends, met bier en vette hap, dan dat je jaren afpakt van het uiterlijk van je gezicht.

Comments are closed.