Architecten; Waar een projectleider aan moet voldoen

Niet één project is gelijk en brengt altijd onverwachte situaties mee. Als projectleider moet u kunnen inspelen op deze zaken. Deze kunnen variëren van vertragingen in vergunningen, besluiteloosheid van opdrachtgevers tot aan collega’s die hun stukken niet op tijd leveren waardoor de planning van het project in gevaar loopt. Een goede projectplanning is daarom essentieel.

Een projectleider moet hier op tijd inspringen zodat het project gestructureerd verloopt. Cursussen en trainingen op het gebied van projectleiderschap kunnen uitkomst bieden. Platform-MOOI geeft de mogelijkheid voor architecten, ingenieurs en ontwerpers om hun kennis en vaardigheden te verbreden. Door een breed scala aan cursussen en trainingen, is er voor ieder architect, ingenieur of ontwerper wel een geschikte cursus.
Ook als projectmanager van een architectenbureau bent u welkom om deel te nemen aan één van deze trainingen. Zo kunt u zich inschrijven voor Projectmanagement op het architectenbureau. Hierin leert u onder andere om te gaan met de onverhoopte zaken die een project met zich mee brengen.
De cursus zelf wordt opgedeeld in twee dagen. Op de eerste dag staan kwaliteit, tijd en geld centraal. En op de tweede dag worden de onderwerpen informatie en communicatie besproken.

Platform-MOOI uw podium voor architectuur

Door het initiatief van twee partijen (HOW2ADVICE en Archipunt) is Platform-MOOI ontstaan. Beide groepen bieden trainingen en cursussen aan, gericht op professionalsering van de architecten- en ingenieursbureaus. Door jarenlange ervaring kunnen ze young professionals helpen om als architect te slagen. Maar ook voor de ervaren architecten, kunnen cursussen en trainingen een uitkomst bieden.

Het platform zelf is een intermediair; het biedt zelf geen opleidingen aan, maar is een podium voor partijen. Het platform biedt een breed en gevarieerd programma aan, waarvan de bedoeling is dat aanbieders dit aanvullen. Daarbij is elke aanbieder zelf verantwoordelijk voor de prijsstelling, inhoud en administratieve afhandeling. Mocht u geïnteresseerd zijn in een opfris cursus, of u wilt meer weten over de cursussen die worden aangeboden? Dan kunt u deze bekijken op de website van Platform-MOOI.

Comments are closed.